Košarka

Rajković: "Pobjeda kao nagrada za rad kroz cijelu sezonu", Nazor: "Škrljevo je igralo bolje"

Petar Jenjić • subota, 05.05.2018.
Rajković: "Pobjeda kao nagrada za rad kroz cijelu sezonu", Nazor: "Škrljevo je igralo bolje"
Foto: FaH

Trener Škrljeva Damir Rajković pohvalio je svoje igrače nakon pobjede protiv Cibone u drugoj četvrtfinalnoj utakmici prvenstva Hrvatske. Istaknuo je kako je ovo slavlje nagrada za rad kroz cijelu sezonu i sve ono što su željeli i htjeli...

Škrljevo je uspjelo doći do izjednačenja u četvrtfinalnoj seriji protiv Cibone, na domaćem terenu slavilo je s minimalnih 62:61. Očekivano sretan nakon utakmice bio je trener Damir Rajković.

"Ovo je naša najveća pobjeda ove sezone, ujedno i prva u povijesti protiv Cibone. Ova utakmica je nagrada za naš rad cijele ove sezone, ono što smo željeli i htjeli. Unijeli smo dodatnu energiju i kontrolirali rezultat većim dijelom utakmice. Iskoristili smo mogućnost koju smo dobili i stigli do pobjede."

Ante Nazor nikako nije mogao biti zadovoljan konačnim rezultatom i samom činjenicom da mora igrati treću utakmicu. Istaknuo je kako je domaćin zbog veće želje zasluženo pobijedio.

"Čestitke domaćinu na pobjedi. Iako je utakmica došla do izjednačenja, trebamo biti pošteni i reći kako je Škrljevo imalo kontrolu cijelo vrijeme. Nismo pronašli pravi ritam, tek na kraju utakmice. Sport je pravedan i nagradi bolju momčad, a to je večeras bilo Škrljevo"

"Vidjelo se da imaju veliku želju, borili su se za svaku loptu. Okrećemo se trećoj utakmici u Zagrebu, koja će biti teška, kao i svaka protiv Škrljeva ove sezone. Nadam se da ćemo uspjeti popraviti sve greške iz ovog dvoboja i dati sve od sebe da pobijedimo", zaključio je Nazor.

HT Premijer liga

četvrtfinale

Cedevita111:67Vrijednosnice Osijek
Cibona88:65DepoLink Škrljevo
Split94:76Šibenka
Zadar98:76Zabok
Vrijednosnice Osijek62:89Cedevita
Zabok69:87Zadar
Šibenka82:84Split
DepoLink Škrljevo62:61Cibona
Cibona116:77DepoLink Škrljevo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!