Nogomet

Krstičević: "Slunju je bio gušt što im je došao Hajduk, a mi smo svoje korektno odradili"

Josip Tolić • četvrtak, 27.09.2012.
Krstičević: "Slunju je bio gušt što im je došao Hajduk, a mi smo svoje korektno odradili"
Foto: Bruno Karadža

Nakon utakmice šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa između Slunja i Hajduka (0:4), trener Bilih Mišo Krstičević izjavio je kako je njegova momčad posao odradila odgovorno i korektno, dok je strijelac dva pogotka Tomislav Kiš zasluge pripisao momčadi.

Uvjerljivom predstavom Hajduk je prošao u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa, nakon što je na gostovanju kod Slunja u srijedu slavio 4:0. Visoka pobjeda raduje i trenera Mišu Krstičevića koji je svjestan da se u ovom natjecanju može svašta dogoditi.

"Kup-utakmice uvijek su neizvjesne i zbog toga svima drage, posebice za ovako mala mjesta. Njima je sigurno gušt što im je danas došao jedan Hajduk. Došli smo utakmici odraditi maksimalno odgovorno i korektno - i to smo i napravili", izjavio je Krstičević nakon ogleda.

"Za derbi se pripremamo kao i za svaku utakmicu. Govoriti o Dinamu je suvišno, a mi ćemo ući u utakmicu maksimalno motivirani i spremni da ostvarimo što bolji rezultat", izjavio je Krstičević po pitanju subotnjeg "Vječnog derbija".

Splićani su poveli u 27. minuti pogotkom Gorana Milovića, a samo dvije minute potom vodstvo je udvostručio 18-godišnji Tomislav Kiš, koji je zabio i jedini pogodak u drugom dijelu. Domaćini si su u međuvremenu sami zabili pogodak preko Mateja Barića u 35. minuti.

"Ne bih sebe htio izdvajati. Momčad je dala sve od sebe, a ja sam dao ta dva gola. Ništa, i dalje ću nastaviti kao i do sada. Trenirati i čekati šansu", izjavio je raspoloženi Kiš uoči puta u Zagreb na sraz protiv Dinama.

Hrvatski nogometni kup

1/16 finala

Vrsar0:3Dinamo
Gorica3:0Inter-Zaprešić
Lokomotiva4:2Segesta
Zelina3:0Karlovac 1919
Slunj0:4Hajduk
Libertas3:0Varaždin
Zrinski0:4Zagreb
Vinodol0:2Cibalia
Novalja0:1Osijek
Ivančica1:2Slaven Belupo
GOŠK Dubrovnik4:3 **Šibenik
Nedelišće1:0 *Rijeka
Koprivnica2:1 *Pomorac
Višnjevac1:2Istra 1961
Zadar2:0Konavljanin
Split5:1Zagora

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.09.2012. u 13:19
    Kiš mora dobit priliku, zaslužija ju je i prije. Čuja san već od nekoliko starijih ljudi koji dugo prate Hajduka da ih mali po kretnjama i stilu igre podsjeća na Žungula, a kad čujem priče o njemu nadam se da su bar malo blizu istine.
    Obrisan korisnik
  • Falcao 927.09.2012. u 12:33
    Ma zadobia je manju ozljedu pa nije moga igrat,ali valjda će sad igrat češće
    Falcao 9
  • Obrisan korisnik27.09.2012. u 12:28
    Znači to je taj mali Kiš kojeg svi hvale a nikako da upadne u prvu momčad? Može li mi netko od Hajdukovaca objasniti o čemu se tu radi?
    Obrisan korisnik
  • Torca-Dubrava27.09.2012. u 10:27
    Grmi sijeva......Kiš se sprema......ale-ale
    Torca-Dubrava
  • Torca-Dubrava27.09.2012. u 10:25
    ajmo Kiša u Maksimiru staviti.......
    Torca-Dubrava