Nogomet

Krstanović: "Napadači žive od golova, ovi su jako vrijedni"

Lovro Štrbinić • utorak, 25.09.2012.
Krstanović: "Napadači žive od golova, ovi su jako vrijedni"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Dinama bez velikih problema plasirali su se u osminu finala Hrvatskog kupa, u utakmici koju je obilježio trostruki strijelac Ivan Krstanović. Napadač je istaknuo kako mu je baš ovakav nastup bio potreban nakon izbivanja zbog ozljede.

Ivan Krstanović s tri pogotka postignuta u prvom poluvremenu najzaslužniji je za pobjedu Dinama u Vrsaru i plasman u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa. Dinamov napadač nakon susreta nije skrivao zadovoljstvo.

"Bilo je bitno uspješno odraditi ovu utakmicu i u tome smo uspjeli. Golovi? Naravno da sam zadovoljan što sam zabio jer napadači žive od golova, no najvažnije je da smo dobili i prošli dalje", riječi su Krstanovića za službenu klupsku stranicu.

Pivariću kapetanska uloga

Josip Pivarić u posljednjih je pola sata bio kapetan Dinama, što je prokomentirao sljedećim riječima: "Zaista je poseban osjećaj nositi kapetansku traku Dinama. U ovom klubu sam cijeli život i ovo je nešto posebno. Što se tiče utakmice, došli smo ovdje po pobjedu i bez problema ostvarili upravo to. Sada se okrećemo suboti i derbiju s Hajdukom."

"Iza mene je dugačka ozljeda i pauza tako da su mi utakmice i golovi jako vrijedni kako bih što prije došao u željenu formu", zaključio je igrač koji je ove sezone od svih napadač zagrebačkog kluba imao najmanju minutažu, ponajviše zbog spomenute ozljede.

Također, zadovoljan viđenim bio je i trener Ante Čačić. "Dobili smo 3:0, vrlo brzo riješili pitanje pobjednika i naravno da sam zadovoljan. Došli smo ovdje proći dalje i to smo i napravili, a bilo je bitno i da se nitko ne ozlijedi obzirom da je teren bio takav kakav je bio. Osim toga, teren je i razlog što smo promašili toliko prilika budući da je lopta čudno odskakala i bilo je teško odigrati precizan taj zadnji pas", rekao je Dinamov strateg, koji nije propustio pohvaliti domaćeg vratara.

Sljedeća utakmica pred Dinamom je ogled protiv Hajduka. "U subotu nas čeka najveći hrvatski derbi, praznik nogometa i zaista se nadam da će tako i biti. Pune tribine i lijepa atmosfera učinit će cijeli doživljaj ljepšim, a mi sigurno nećemo razočarati", zaključio je Čačić.

Hrvatski nogometni kup

1/16 finala

Vrsar0:3Dinamo
Gorica3:0Inter-Zaprešić
Lokomotiva4:2Segesta
Zelina3:0Karlovac 1919
Slunj0:4Hajduk
Libertas3:0Varaždin
Zrinski0:4Zagreb
Vinodol0:2Cibalia
Novalja0:1Osijek
Ivančica1:2Slaven Belupo
GOŠK Dubrovnik4:3 **Šibenik
Nedelišće1:0 *Rijeka
Koprivnica2:1 *Pomorac
Višnjevac1:2Istra 1961
Zadar2:0Konavljanin
Split5:1Zagora

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!