Nogomet

Magath: "Raul je vrhunski igrač"

Maj Gašparac • srijeda, 16.02.2011.
Magath: "Raul je vrhunski igrač"
Foto: EPA

Prva utakmica osmine finala Lige prvaka između Valencije i Schalkea završila je rezultatom 1:1, a tim ishodom mnogo su zadovoljniji gosti iz Gelsenkirchena. Junak u njemačkoj momčadi bio je 33-godišnji legendarni španjolski napadač Raul koji je postigao izjednačujući pogodak, a njegov nastup pohvalili su treneri obje momčadi.

"Bila je ovo prva Raulova utakmica u Španjolskoj nakon odlaska i bio je jako motiviran", izjavio je Felix Magath, Schalkeov trener, te pohvalio igru španjolskog centarfora: "U svakom se trenutku vidi da je on vrhunski igrač. Svoju kvalitetu je pokazao, ne samo kada je postigao pogodak, već i tijekom cijele utakmice."

"Valencia je bolje odigrala prvo poluvrijeme, no drugom smo dijelu mi kontrolirali igru i zaslužili smo neodlučeni rezultat", izjavio je Magath koji je svjestan da njegovu momčad u uzvratu čeka teška utakmica: "Valencia je momčad koja je opasna na gostovanjima i sigurno će dati sve od sebe da nas poraze."

Vezane vijesti

"Obje momčadi zaslužile su dobar rezultat", komentirao nakon utakmice Valencijin trener, Unai Emery, te pohvalio i nastup vratara svoje momčadi: "Guaita je imao par izvrsnih obrana, no kraju su ipak uspjeli postići pogodak."

"Mi smo promašili mnogo prilika", izjavio je Emery te se osvrnuo i na Raulov nastup: "Da nas nije toliko zabolio, prvi bi mu čestitali na pogotku."

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, Schalke u svojoj momčadi ima par izvrsnih napadača koji predstavljaju veliku prijetnju" komentirao je strijelac vodećeg pogotka za momčad Valencije, Roberto Soldado. "Nadam se da će moj pogodak pomoći da se plasiramo u četvrtinu finala. Nećemo se predati", zaključio je.

Liga prvaka, završnica

osmina finala

Milan0:1Tottenham
Valencia1:1Schalke 04
Arsenal2:1Barcelona
Roma2:3Šahtar
København0:2Chelsea
Lyon1:1Real Madrid
Marseille0:0Manchester United
Inter0:1Bayern
Barcelona3:1Arsenal
Šahtar3:0Roma
Tottenham0:0Milan
Schalke 043:1Valencia
Bayern2:3Inter
Manchester United2:1Marseille
Real Madrid3:0Lyon
Chelsea0:0København

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cimbo16.02.2011. u 10:03
    Igračina, još jedan pogodak više u ligi prvaka.
    cimbo
  • Obrisan korisnik16.02.2011. u 09:13
    Ma rijesili su ga se obojica. Da je jedan od njih htio da ostane, ostao bi. Ni ja se na njegovom mjestu ne bi vratio...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2011. u 01:42
    umirovili bi mu oni broj odma nakon sta su ga se rjesili,ali pravila spanjolske lige dopustaje samo brojeve od 1-25 i samo toliko igraca je registrirano.i mourinho ga se nije rjesia nego oni kreten perez
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2011. u 01:36
    da vrati Raula? kao prvo,RAUL nikad,pazi NIKAD nije smio otic iz Reala... I on je preveliki čovjek i igrač da bi si dopustio da se vrati tamo di su ga potjerali,nisu ga doslovno potjerali,ali budimo realni... i onda njegov "sveti" broj daju onom manekenu,katastrofa,trebali bi se ugledat... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2011. u 01:03
    Bravo Raul,ali moram napomenuti,pametni Mourinho se riješio Raula i ostao na očajnom Benzemi poslije povrede Higuaina.Htio dovesti Ruuda da "pojača" napad do kraja sezone,umjesto da vrati Raula legendu Reala kojeg je glat otpisao na početku sezone,a stari mačak je i za Benzemu i Higuaina... [više na forumu]
    Obrisan korisnik