Nogomet

"Neću Barcelonu i Manchester prije finala"

Marin Pintur • četvrtak, 17.03.2011.
"Neću Barcelonu i Manchester prije finala"
Foto: EPA

Svoje viđenje remija bez pogodaka na Stamford Bridgeu su dali i dvojica trenera, Carlo Ancelotti i Stale Solbakken...

Strateg Chelseaja Carlo Ancelotti nije bio zadovoljan izvedbom svojih izabranika. "Nismo pružili dobru partiju, posebno je zakazala realizacija, trebali smo postići barem jedan pogodak. No, s druge strane, zadovoljan sam što nismo primili gol. Za razliku od prošle sezone, uspjeli smo se plasirati u četvrtfinale i to je najvažnije", izjavio je Talijan na klupi engleske momčadi.

Ancelotti ima jasne želje i što se tiče ždrijeba nastavka natjecanja koji će biti održan u petak. "Prvenstveno bih volio izbjeći Barcelonu koja je najjača momčad među osam preostalih, a također mi je želja i da Manchester United bude u drugom dijelu ždrijeba tako da se s te dvije momčadi možemo susresti eventualno samo u finalu", te zaključio: "Važnije od našeg sljedećeg protivnika je činjenica da su svi igrači zdravi i spremni za naredne izazove. Vjerujem da Chelsea može daleko u ovogodišnjoj Ligi prvaka".

Vezane vijesti

Trener gostiju, Stale Solbakken bio je svjestan da su sve dileme oko ukupnog pobjednika bile riješene u dvoboju u Kopenhagenu. "Čestitam Chelseaju na prolasku među osam najboljih. Bili su bolji, ali ja sam ponosan na ono što je Kobenhavn učinio u Ligi prvaka. Odigrali smo osam utakmica, a u čak sedam smo pružili dobru igru. Jedino smo zakazali u prvom susretu s Chelseajem".

Solbakken je bio iznimno sretan zbog remija u uzvratnoj utakmici. "Jasno je da smo eliminirani od bolje momčadi, ali veliki je rezultat ne izgubiti na Stamford Bridgeu", zaključio je trener Kobenhavna.

Liga prvaka, završnica

osmina finala

Milan0:1Tottenham
Valencia1:1Schalke 04
Arsenal2:1Barcelona
Roma2:3Šahtar
København0:2Chelsea
Lyon1:1Real Madrid
Marseille0:0Manchester United
Inter0:1Bayern
Barcelona3:1Arsenal
Šahtar3:0Roma
Tottenham0:0Milan
Schalke 043:1Valencia
Bayern2:3Inter
Manchester United2:1Marseille
Real Madrid3:0Lyon
Chelsea0:0København

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 23:47
    anchelotti oće i muzičku... negoo oni bi htjeli vjerovatno sad dinamo u četvrtfinalu, pa rad bull salzburg u polufinalu a odna trek Barcu ili man.united...... da Barca je pala u realizaciji, ali glavno je da igra ne pada.. s tim će dolazit i ponovno ona stara realizacija, petardice će padat i tako... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 17:12
    Ma neće Barcu niko, kad su užasna ekipa, kad ste toliko loši, niko vas neće.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 16:12
    Iako obožavam Barcu nažalost moram primjetiti da se zadnjih mjesec dana dosta muče.Mislim nije to nešto strašno ali vidi se da im je pala realizacija.Ipak Barcelona najbolje partije pruža tamo negdje od sredine listopada do kraja siječnja a zatim slijedi lagani pad te dizanje(samo je pitanje kada... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 13:43
    pa zele osvojiti LP, ali da netko prije izbaci barcelonu. ono, nisu budale, sto dalje dodu, vise love a kad naletis na barcu, game over vjerojatno. mi manu, ni chelsea, ni real nisu u nekoj formi da zaustave barcelonu u 2 utakmice, ali za mjesec i pol u polufinalu, tko zna kakva ce forma barce i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 12:54
    ne razumijem - da li ove momčadi žele osvojiti Ligu Prvaka, ili samo žele igrati u finalu?!? Ako žele osvojiti LP, zar im je svejedno s kime će igrati? Ako si najbolji, pobijedi najbolje!
    Obrisan korisnik