Nogomet

Jovanović: "Zadovoljni smo rezultatom"

Dino Brumec • srijeda, 15.02.2012.
Jovanović: "Zadovoljni smo rezultatom"
Foto: Kristijan Komarica

Lyon je porazio ciparske protivnike 1:0, a taj rezultat ostavlja pitanje o tome koja će momčad proći u četvrtfinale potpuno otvorenim. Nijedan trener nakon utakmice nije bio pretjerano uzbuđen jer znaju da će sve biti odlučeno tek u uzvratu, a obojica su komplimentirali protivniku.

U utorak je Lyon na Gerlandu porazio Apoel 1:0. Iako je njegova momčad zabilježila važnu pobjedu, uoči uzvrata protiv istog protivnika, trener Lyona Remi Garde ne može biti potpuno zadovoljan. Posebno ga muči realizacija njegovih napadača.

"Da smo barem zabili više golova, nadam se da nećemo žaliti za njima nakon uzvrata. Na Cipru će oni morati napasti nas, a to će nam pružiti prostora za protunapade", rekao je trener Lyona.

"Utakmica je tekla prema očekivanjima, a mi smo željeli diktirati tempo igre i ne primiti gol. Naši su protivnici, iako nemaju poznato ime, dobro organizirana momčad, koja se odlično brani, a opasna je iz protunapada", zaključio je Garde.

Ivan Jovanović, trener Apoela, svjestan je situacije oko utakmice. "Bili su bolji od nas, to trebamo priznati. Zasluženo su pobijedili, a nama ostaje uzvrat. Sve ćemo učiniti da preokrenemo situaciju, ali Lyon ima veliku prednost."

"Zapravo smo prilično zadovoljni rezultatom. Znali smo igrati bolje nego večeras, ali često vaš protivnik utječe na vašu igru. Oni su bili dobri i nisu nam dozvolili igrati našu normalnu igru", zaključio je Jovanović.

Liga prvaka, završnica

osmina finala

Lyon1:0APOEL
Bayer Leverkusen1:3Barcelona
Zenit3:2Benfica
Milan4:0Arsenal
CSKA Moskva1:1Real Madrid
Napoli3:1Chelsea
Marseille1:0Inter
Basel1:0Bayern
Benfica2:0Zenit
Arsenal3:0Milan
APOEL4:3 **Lyon
Barcelona7:1Bayer Leverkusen
Inter2:1Marseille
Bayern7:0Basel
Real Madrid4:1CSKA Moskva
Chelsea4:1 *Napoli

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!